ICT-portti

ICT-Portti

ICT-portti on Turun ammattikorkeakoulun, Turun yliopiston ja Turku Science Park Oy:n yhteistyöhanke, joka auttaa Varsinais-Suomen alueen pk-yrityksiä tietotekniikan hyödyntämisessä. Yritykset saavat ICT-portin kautta asiantuntevaa tukea ja koulutusta esimerkiksi arjen haasteisiin, työprosesseihin tai työn ja tietotekniikan yhteensopivuusongelmiin liittyvissä asioissa.

Mitä hyötyä ICT-portista on yrityksellesi?

Yrityksissä käytetään paljon aikaa erilaisten ongelmien ratkomiseen. Tämä aika on pois ydinliiketoiminnasta, eikä aikaa yleensä riitä ongelmien ratkomiseen töiden ohessa. ICT-portin tarkoituksena on tukea yrityksiä liiketoiminnan, työn tekemisen ja tietotekniikan osa-alueilla. Palveluihimme kuuluvat konsultointi, koulutus ja toiminnan kehitys. Palvelupaketti suunnitellaan tarpeisiisi sopivaksi, jotta lopputuloksena olisi parempi työpäivä.

"Yhteistyö ICT-portin kanssa oli jouhevaa. Keskusteluyhteys toimi hyvin ja solmukohtiin oli helppo löytää yhdessä ratkaisuja. Lopputulos on toivomamme mukainen."

-Aleksi Michelsson, Martinex

 

Miten ICT-portti toimii?

Teemme aktiivisesti yhteistyötä eri alojen yritysten kanssa, jotta pysymme kartalla uusista innovaatioista ja ratkaisuista. Käytännön ratkaisujen ohella olemme mukana tutkimassa uusia toimintatapoja ja menetelmiä, mitä soveltaa projekteissamme käytännön tukena.